Om prosjektet

Om Åslia Panorama

I Åslia på Vestnes kommer nå 15 nye, flotte og familievennlige eneboliger med nydelig utsikt over fjord og fjell. Alle husene blir på ett plan med funksjonell planløsning og fine uteområder. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen med store vindusflater gjør at utsikten virkelig kommer til sin rett og kan nytes fra store deler av huset.

Alle boligene blir levert med carport, romslig markterasse med egen tilgang fra stue/kjøkken og en praktisk og isolert innvendig bod.

Det blir et felles lekeområde mellom husene.

Området

Det er godt å bo i Åslia – midt i den vakre Romsdalsnaturen med skog, fjord og fjell! Her vil du kunne nyte morgenkaffen til en fantastisk vakker utsikt over fjord og vik som f.eks. Flatevågen og et nydelig panorama med dramatiske fjellformasjoner som bl.a. Brustind.

Er du glad i turer i skog og mark kan du benytte deg av fine turstier rundt Åsnakken rett bak Åslia. Du må gjerne også ta turen til den flotte badestranda i Leirvika i Flatevågen, kun en km unna.

Veien er kort, ca. 2,4 km, til Vestnes sentrum på Helland når du trenger å handle, kose deg med en bedre middag, oppleve kulturarrangementer eller bare treffe folk og oppleve båtlivet i Hellandsbukta. Du trenger ikke å ta bilen, da det er gang- og sykkelvei fra byggefeltet og helt fram til sentrum.

Og skulle det være behov for å besøke et større bysentrum, er det kun 5 minutter å kjøre til Vestnes fergekai med hyppige fergeavganger til og fra Molde sentrum, nær sagt hele døgnet. Overfarten til Molde tar ca. 35 minutter. Drar du i motsatt retning, kommer du deg til Ålesund etter en times biltur, eller du kan kjøre over Tresfjordbrua og komme deg til Åndalsnes på ca. 40 minutter.

Velkommen til Vestnes – velkommen til Åslia!

1